colours of my life ..

By: venjii mischka

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Mar-2007 01:26 Email | Share | | Bookmark
dari kamera seorang photographer~

ehehehe
apa ko bikin daaa marinaaaaa
wah gitewwww..suke ye..
View all 18 photos...
huhu...gmbr2 ni dari kamera seorang photographer..cik ady namanye..dia ngan kekawan dia lalalalala snap gmbr kat tasik aritu..skali sangkut gmbr kitaorang daaaa..hahahahah..mekasih cik ady..cantekk gmbr2 nehhhhh..suke kami tauuuuu...so..buleh la korang tengok gmbr2 yang di snap n di edit oleh cik ady neh...cantekkkkk.. ehehe..nama pun photographer ye dak?? hehehe





Monday, 26-Mar-2007 05:52 Email | Share | | Bookmark
Leisure ~ taman tasik ttwangsa

wut???..ehehe..bosan..tunggu marina smp..
berkelah kelah la kita..
ni sajokkk makanan kelah kitaorang..yg penting ada sirap ok!
View all 33 photos...
aktiviti kami kali ni...haaaaa..kelah kelah kat tasik ttwangsa..hahah.. jgn tanya kenapa...aku folo sajokkk..adeh laaaaa.. tak penah penah hayat aku terpk nak kelah kelah kat sini tauuuu..tapi takpe..kerana kekawan..aku turutkan saje..heheheh.. makan tak seberapa .. pasai memasing teruja nak buat photoshoot ala ala model katanye..adeh laaaaa.. .. dah penat sesi fotografi kat situ.. kami gerak pegi karaoke..kat plaza yow chuan..tu diaaaaa..memasing... lepas perasaan! dah dua jam penat nyanyi dan menari nari (amboiiiii...)..gerak plak p ampang..mkn kat warung pak kadir tom yam namanye.. memasinggggg.. lapar rupanye! dpt nasi semua senyap! hahah kul 5 lebih gerak balik ..bwk haluan memasing.. smp umah aku terus tido kepenatan.. kul 8 mlm baru aku bangun..huhuhu... apa pun..sronok berhujung minggu ngan korang!




Friday, 16-Mar-2007 00:49 Email | Share | | Bookmark
makan makan @ Eastin Hotel~8 march 2007

"ye sabar! on the way lah neh!"
ain maintain...intan tetapppppp...
ehehe..kenapa mesti yg tengah cover malu?? haha
View all 32 photos...
yaaaa..kali ni team kami p makan2 kat eastin hotel.. lepas keje terus gerak p sana.. arrived sana around 6.45 camtulah...actually mkn2 ni sempena krismas aritu..tapi banyak sgt hal..terpaksa la tangguh till 8 march 07..at last!! menjadi jua..adeh laaaa.. .. yang best, puan atasha pun ada skali..dah lama tak jumpa big boss sorang tu..eheheheh..masih cargas dan pantas..huhu.. .. apa ada disana?? all kinds of food yang kamu mau.. buffet dia not bad.. berbaloi lah..semua aku rasa..mana buleh tak amik semua..rugi wooooooo... RM 72 tuuuuu..huhuhuhu.. seronok! makan2 .gelak2...tentu la meja aku paling bising..adeh la..memang takleh buat masuk majlis kat hotel la kami2 neh..gelak tak hengattttt.. ehehehe .. sesi fotografi semestinye..kalu buleh semua makanan ada kat situ aku nak snap..letak kat fp ni ha..promo..promo..ehehehe..lepak tak lama..around 9 sumthin kami gerak balik.. memang kenyang bangettt.. .. huuurmm...nanti pegi makan2 lagi ye guysssss...


Monday, 5-Mar-2007 03:40 Email | Share | | Bookmark
BURFDAY PARTY~28 FEB 07

white chocolate ice cream cake from secret recipe..so nice!
huhu..ayamas!
happy burfday to us..
View all 24 photos...
huhu.. kali ni celebrate kat office.. hehe.. semua disponsor ..so kebetulan plak time monthly burfday party bulan ni on the same date of my burfday.. so..best la! pepagi lagi officemates dah nyanyikan lagu happy burfday ramai ramai kat aku ..adeh laaaaaa.. tengah nak makan nasi goreng lak tu..ehehehehe..menu best pasai kek dia tak muak n sgt sedap..white chocolate katanye.. sama lunch set from ayamas.. pun tak muak..tapi lepas tu semua mengantok tak ingatnye..ada dadah ke apa dlm nasik ni??? hahaha.. .. apa pun..thanx a lot for all my officemates.. really njoy d foods n time!!


Tuesday, 6-Feb-2007 02:12 Email | Share | | Bookmark
PICNIC@SG.GABAI

my lil' sis..ena..haha
makan..makan..penat panjat tangga ye..hahahah
peace! cacat la peace ena neh..hehe
View all 35 photos...
haaaa..ini picnic kat sg.gabai last thursday.. 1st feb 2007.. konon nak pegi 3hb..ari sabtu..tapi memandangkan aku pulang ke kampung..so diawalkan lah plan neh..hehe.. mekasih kekawan atas consideration tu..heheh.. yang p sana.. ain,ena,intan,marina n me.. pepagi buta aku dah kejut ena suh bangun... "enaaaaaaaaaa..bangun!!!!!"..hahaha.. pastu baru aku siapkan bekalan nak bawak sana.. apa kami bawak?.. aku ngan ena bawak bola bola sama nuggets lah..yang lain bawak sandwich,maggie goreng, jajan n air banyak konon tak cukup..siap benti kat kg orang singgah beli air..hahahha..marina datang picked me up kul 9.30 gitulah.. so jumpa intan n ain kat tol cheras kul 10..mana ada laju marina tu bawak keta..adeh la..dah jumpa depa.. huhuhu..nak smp ke tempat picnic tu jauh banget ok..tah kampung mana mana tah masuk.. memang jauh gilerrr..adeh la.. dah smp sana around 11.. parking la plakkkkkkk masalah.. orang penuh ok.. kitaorang smp tu dah ada orang nak balik..tatau la kul baper depa smp situ..so ..tunggu la marina n ain park keta.. dah tu..misi bermula lah..bak kata intan.."jom korang! seronok tau kat slide tu".. huh! kami tertipu ngan kata kata mu intan!.. mana ada cam nak patah kaki panjat tanggaaaaaaaaaaaaaa.. tatau la kami ni baper kali benti kat tangga nak buleh ke smp kat tempat best tu..adeh laaaaa..intan dah mendahului lah.. banyak benor stamina ko neh intan.. at last!..smp gak kat puncak atas tu.. memang cantekkkk..dah ilek2..makan.. time to mandiiiiii.. huhu..brrrrrrrrr..sejutttttttt.. beku seketikaaa..hahahha.. jenuh la intan ajak kami berendam..hehehe.. time turun slide tu..uhuhuhu..sronokkkk!!.. ingat nak pegi kali kedua..tapi dah lama sgt ilek kat darat..ngan angin sejuk tu..adeh laaa..makan non stop..aku la..hehehehe.. .. around kul 2 gerak dari sg.gabai.. nak kuar pong jammed..iskh.. destinasi seterusnyeee..p putrajaya..saja..jejalan amik gmbr..kami kan ratu gmbr..hehehhe..dah jenuh amik gmbr kat sana..around 6 kami gerak p kajang..makan sateeeyyyy..hehehe..itu acara penutup lah.. nak snap banyak lagi gmbr time makan satey tu..tapi memory card kamera marina da penuh daaaaa...aiyok marina.. hehhe.. kul 7 lebih ...gerak pulang..penatttttt..singgah umah intan dulu antar barang baru dropped dia kat CM.. smp umah around 9 sumthin..memang penattttttt...mekasih pada marina .. yang sudi bwk kami jejalan ke sana ke mari..hehehhe.. really njoy the time wif u guys!! nnt kita lalalallalalala lagi ek korang...


sejuttt tauuuuuuu.. heehee

weeeeeee~~ sronokkkkkkkk


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net